Usluge

Usluge

Elektroinstalacije

Firma Tehnix nudi usluge elektroinstalacija za širok spektar objekata, uključujući stambene, poslovne i industrijske. Naš stručni tim električara pruža sigurne i pouzdane elektroinstalacije koje su prilagođene specifičnim potrebama svakog klijenta. Bilo da je u pitanju nova izgradnja, renoviranje ili proširenje postojećeg sistema, mi smo tu da vam pružimo kvalitetno rešenje.

Lan mreže

Tehnix ima stručnost u projektovanju i instaliranju lokalnih mreža (LAN) za domove, kancelarije i industrijske objekte. Naša mrežna rešenja omogućavaju efikasno deljenje resursa, kao što su podaci, fajlovi i štampači, između više korisnika unutar iste mreže. Naš tim će vam pomoći da postavite sigurnu i pouzdanu mrežnu infrastrukturu koja zadovoljava vaše potrebe i zahteve.

Optičke mreže

Optičke mreže su visoko brzi komunikacioni sistemi koji omogućavaju prenos velike količine podataka sa visokom pouzdanošću. Tehnix pruža usluge projektovanja, instalacije i održavanja optičkih mreža za različite namene, uključujući preduzeća, obrazovne ustanove i javne institucije. Naše stručno osoblje će osigurati da vaša optička mreža radi optimalno i pruža brz i stabilan prenos podataka.

Klimatizacija

Tehnix je specijalizovan za projektovanje, instaliranje i servisiranje sistema za klimatizaciju. Bez obzira na to da li vam je potrebna klimatizacija za jednu prostoriju, celu kuću ili poslovni objekat, naš tim će vam pomoći da izaberete odgovarajući sistem koji zadovoljava vaše potrebe za udobnošću i energetskom efikasnošću. Pružamo visokokvalitetne klimatizacione uređaje i stručno postavljanje kako biste imali optimalne uslove za život i rad.

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe su efikasan način za grejanje i hlađenje prostora. Tehnix nudi usluge projektovanja, instalacije i održavanja toplotnih pumpi za različite vrste objekata. Naš stručni tim će vam pomoći da odaberete odgovarajući sistem toplotne pumpe koji odgovara vašim potrebama i pruža energetski efikasno rešenje za zagrevanje ili hlađenje prostora.

Fiskalne kase

Tehnix nudi prodaju, instalaciju i podršku za fiskalne kase. Naše fiskalne kase su visokokvalitetne i ispunjavaju sve zakonske zahteve. Pružamo rešenja koja su prilagođena specifičnim potrebama različitih vrsta poslovanja. Naš tim će vam pomoći da izaberete odgovarajuću fiskalnu kasu i pružiti vam podršku u korišćenju i održavanju sistema.

Interfoni

Interfoni su ključni deo sistema za kontrolu pristupa i komunikaciju u zgradama i poslovnim prostorima. Tehnix nudi širok spektar interfonskih sistema za jednostrane i dvosmerne komunikacije. Naši interfonski sistemi su visokokvalitetni, pouzdani i lako se integrišu sa postojećim sigurnosnim sistemima. Naš tim će vam pomoći da odaberete odgovarajući interfonski sistem za vaše potrebe i obezbediti stručnu instalaciju.

Vatrodojava

Sigurnost od požara je od izuzetne važnosti u svim vrstama objekata. Tehnix pruža usluge projektovanja, instalacije i održavanja sistema za vatrogasnu zaštitu i dojavu požara. Naši sistemi za vatrogasnu zaštitu su visoko pouzdani i prilagođeni specifičnim potrebama svakog objekta. Pomažemo vam da obezbedite brzu i efikasnu reakciju u slučaju požara i zaštitite živote i imovinu.

Solarni sistemi

Tehnix se bavi uvozom, prodajom i montažom solarnih sistema za proizvodnju električne energije. Naši solarni sistemi su energetski efikasni, ekološki prihvatljivi i pružaju vam mogućnost da smanjite troškove energije i koristite obnovljive izvore energije. Naš stručni tim će vam pomoći da odaberete odgovarajući solarni sistem za vaše potrebe i pružiti vam kvalitetnu instalaciju i podršku.

Solarne elektrane

Tehnix takođe nudi usluge projektovanja, instalacije i održavanja solarnih elektrana za komercijalne i industrijske klijente. Naše solarne elektrane koriste sunčevu energiju za proizvodnju električne energije i pružaju održivo rešenje za smanjenje troškova energije i negativan uticaj na okolinu. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da projektujete i implementirate solarnu elektranu koja će zadovoljiti vaše energetske potrebe i ciljeve.

Tehnix d.o.o.

Tehnix je lider u oblasti elektroinstalacija, mrežnih tehnologija i obnovljivih izvora energije. Sa našim stručnim timom i kvalitetnim proizvodima, možete biti sigurni da ćete dobiti pouzdane i efikasne usluge koje odgovaraju vašim potrebama.

Pratite nas

Shopping Cart